Cruise Control

Sale
image_product_19.png

Cruise Control | CM-7 bediening

Cruise control inclusief inbouw en BTW met CM-7 ...

€ 495,00
Sale
image_product_19.png

Cruise Control | CM-3 bediening

Cruise control inclusief inbouw en BTW met CM-3 ...

€ 495,00
Sale
image_product_19.png

Cruise Control | CM-4 bediening

Cruise control inclusief inbouw en BTW met CM-4 ...

€ 514,50
Sale
image_product_19.png

Cruise Control | CM-5 bediening

Cruise control inclusief inbouw en BTW met CM-5 ...

€ 527,50

Cruise Control kopen? | inclusief montage

Al meerdere jaren zijn wij officieel partner van het merk John Gold, de marktleider op het gebied van aftermarket cruisecontrols. Dit betekend dat wij jarenlange ervaring hebben met het monteren van de Gold Cruise. 

Cruise control voor iedere auto

Wij kunnen in iedere auto een cruisecontrol inbouwen, mits hier een cruise voor geschikt is. U vult op onze website eenvoudig de autogegevens in en wij zorgen dat u de geschikte cruise control in uw auto krijgt. Natuurlijk mag u ook telefonisch contact met ons opnemen op 079 593 1658.

Vaste all-in prijs voor inbouw

Bij Autoinbouwwinkel.nl bent u altijd zeker van een vaste all-in prijs voor de inbouw van een product, zo ook bij de inbouw van een cruise control. De prijs begint bij € 495,-. Hiervoor krijgt u een CM-3 stuurkolom bedieningshendel. Voor een meerprijs kunt u kiezen voor de CM-4 bedieningshendel met 2 geheugen standen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor de CM-5 stuurkolom bedieningshendel. De CM-5 beschikt over een robuust design en 3 geheugen standen, zo kunt u eenvoudig schakelen tussen bijvoorbeeld 80, 100 en 120 km/u.

In zeer uitzonderlijke gevallen is er geen bruikbaar snelheidssignaal in de auto aanwezig. Dit komt sporadisch voor bij oudere auto's en campers. In dit geval vragen wij een kleine vergoeding voor de onderdelen die we hiervoor nodig hebben.