Trekhaken

Door de verschillende prijzen per auto kunt u in het vlak hieronder een afspraak maken, dit gaat dus niet via de reguliere checkout van Autoinbouwwinkel.nl.

Natuurlijk mag u ook telefonisch met ons een afspraak maken voor het monteren van een trekhaak. Dit kan op 079 593 1658.

Brink trekhaak plaatsen

Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw auto? Bij Autoinbouwwinkel.nl leveren en monteren de Brink trekhaak voor uw auto. Dit doen wij in ons inbouw-/montagestation in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met de montage van trekhaken en daarom bent u altijd verzekerd van een vakkundige montage.

Kosten trekhaak monteren

Doordat trekhaken auto specifieke producten zijn kunnen wij helaas geen vast bedrag bieden voor de montage. Wel kunt u in bovenstaand scherm uw kenteken invullen. Daarna krijgt u de keuze tussen de verschillende mogelijkheden: afneembare trekhaak of vaste trekhaak en 7-polige aansluiting of 13-polige aansluiting.

Aan de hand hiervan krijgt u de prijs te zien voor aankoop van de trekhaak. Deze prijs is voor de trekhaak inclusief montage en BTW.