Betaalmogelijkheden

Bij Autoinbouwwinkel.nl mag u zelf bepalen hoe u wilt betalen en of u dit voor of na de inbouw/montage van het gekozen product gebeurd. Door onze all-in tarieven, zal de prijs van montage verder niet meer veranderd worden, alleen wanneer wij meerdere onderdelen (zoals een ISO-adapter bij de montage van een carkit) nodig hebben. U heeft dus de mogelijkheid om de bestelling te betalen wanneer u de gegevens van uw auto invult. Natuurlijk mag u de betaling altijd na de montage/inbouw doen, wel willen wij u er op wijzen dat wij niet over een pin-apparaat beschikken. Dit betekend dus dat u op onze locatie het bedrag wel mag overmaken, contant mag betalen, of met iDeal de betaling mag verrichten.

        

 

iDEAL

iDEAL is de online betaalmethode in Nederland. Het is veilig, vertrouwd en makkelijk. U hoeft zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. Betalen met iDEAL is bij Autoinbouwwinkel.nl gratis, wij berekenen geen transactiekosten.

 

        

 

CreditCard

Uiteraard kunt u bij Autoinbouwwinkel.nl ook met een creditcard betalen. Wij accepteren de creditcards van Visa, Mastercard en Maestro.

Voor u als consument kan het betalen met een creditcard vele voordelen bieden. Zo heeft u namelijk de mogelijkheid om uw aanschaf in termijnen te betalen en kunt u extra verzekerd zijn of extra garantie krijgen (vraag naar de voorwaarden bij uw creditcard maatschappij).

Aan het betalen met een creditcard zijn wel extra kosten verbonden. De creditcard maatschappijen belasten ons namelijk voor transactiekosten, deze worden ingehouden op de uitbetaling. Deze transactiekosten berekenen wij aan u door. De toeslag voor creditcard betalingen is 1,8% van het orderbedrag.

 

        

 

PayPal

Kies zelf hoe u wilt betalen via PayPal: met een creditcard, uw bankrekening of vanaf uw PayPal-saldo. Wegens de extra kosten is de toeslag voor een PayPal transactie 3% van het orderbedrag.

 

        

 

MisterCash/Bancontact

De online betaalmethode voor Belgische klanten. Wij berekenen geen extra kosten voor een MisterCash/Bancontact transactie.

 

         

 

Contant

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de betaling contant te voldoen na de inbouw/montage van het product in uw auto.